Bilder fra Japan Del 1

BW Street Photo From Japan Bilder fra Japan

Her er del en av mine bilder fra Japan. Bildene er fra Tokyo, nærmere bestemt Harajuku, Shibuya og Akihabara områdene. Bildene er fra 2018 og er tatt av Ørjan Liland.

Her er link til andre del av mine bilder fra Japan, og linker til andre turer jeg har tatt.

Bilder fra Japan Del 2 Tokyo og Osaka

Bilder fra Thailand

Bilder fra Sanctuary of truth i Thailand

For den som er interessert i det, her er en link til min Printler side, hvor en kan kjøpe printer av noen av bildene mine. Ikke alle bildene mine er lastet opp på siden, men si gjerne i fra hvis det er et bilde dere vil at jeg burde laste opp og selge der.

5 thoughts on “Bilder fra Japan Del 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *