Flere bilder fra Japan og Danmark

Bildet er med en Orton effekt lagt på i Photoshop.

Jeg valgte å legge ut noen flere bilder fra min tur til Japan og Danmark.

Denne gangen har jeg eksperimentert med det de kaller for Orton effekten. Orton effekten består hovedsakelig av at en lager en kopi av bildelaget i Photoshop, legger på en Gaussian blur med en Overlay blending mode, noe som gjør at bildet får en slags drømmeaktig effekt. Pluss at fargene blir mer mettet. Effekten blir veldig ofte brukt til landskaps bilder, men jeg syns den kan funke godt med bybilder også, så lenge det er fargerike plasser der er snakk om. Noe som det var mer enn nok av i Tokyo.

Det finnes mange tutorials der ute som kan vise hvordan en får Orton effekten, blant annet denne her

Her er noen linker til andre turer jeg har tatt, blant annet til mine turer til Japan og Danmark.

Danmark og København

Japan Del 1

Bilder fra Thailand

Sanctuary of truth i Thailand

For den som er interessert i det, her er en link til min Printler side, hvor en kan kjøpe printer av noen av bildene mine. Ikke alle bildene mine er lastet opp på siden, men si gjerne i fra hvis det er et bilde dere vil at jeg burde laste opp og selge der.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *