Bilder fra Oslo, Rådshusplassen, Bankplassen og Slottet

Bilde av statue på Rådhusplassen av Ørjan Liland

Bilder tatt rundt omkring i Oslo, hovedsakelig Rådhusplassen, Bankplassen og utenfor Slottet. Bildene er fra ca 2019 og er tatt av Ørjan Liland.

Her er noen linker til andre bilder jeg har rundt omkring i Oslo.

Oslo Diverse Jule og Svart hvitt bilder

Høstbilder i Oslo

HDR og Lysmaling bilder Grunerløkka

For den som er interessert i det, her er en link til min Printler side, hvor en kan kjøpe printer av noen av bildene mine. Ikke alle bildene mine er lastet opp på siden, men si gjerne i fra hvis det er et bilde dere vil at jeg burde laste opp og selge der.

2 thoughts on “Bilder fra Oslo, Rådshusplassen, Bankplassen og Slottet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *