Cosplay konkurranse på spillexpo i Lillestrøm

Bilde av borderlands karakter fra SpillExpo i Lillestrøm Cosplay Spillexpo Lillestrøm

Her er noen bilder jeg tok på et SpillExpo i LIllestrøm i 2013. Har gjort litt etterarbeid på bildene, ikke alle bildene er like vellykket som andre men verdt å legge ut syns jeg.

Ørjan

Andre ting jeg har tatt bilder av er blant annet.

Teater Neuf øving Del 1 og Del 2

Og

Sweet Like Cherry konsert også på Chateu Neuf. Del 1 og Del 2

For den som er interessert i det, her er en link til min Printler side, hvor en kan kjøpe printer av noen av bildene mine. Ikke alle bildene mine er lastet opp på siden, men si gjerne i fra hvis det er et bilde dere vil at jeg burde laste opp og selge der.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *