HDR og Lysmaling bilder Grunerløkka

Lysmaling og HDR bilde av Freiaveggen på Grunerløkka i Oslo av Ørjan Liland

Her er noen HDR og Lysmaling bilder jeg har tatt i og rundt Grunerløkka i Oslo. Bildene er fra ca 2016 og er tatt av Ørjan Liland

Her er noen linker til andre HDR og lysmalinger jeg har gjort, pluss andre bilder fra Grunerløkka området.

Lysmaling og HDR

Bilder fra Hausmania

Søndagsmarkedet på Blå

For den som er interessert i det, her er en link til min Printler side, hvor en kan kjøpe printer av noen av bildene mine. Ikke alle bildene mine er lastet opp på siden, men si gjerne i fra hvis det er et bilde dere vil at jeg burde laste opp og selge der.

7 thoughts on “HDR og Lysmaling bilder Grunerløkka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *