Svart hvitt bilder fra Skottland

Svart hvitt bilde Inverness Skottland Ørjan Liland

Her er noen svart hvitt bilder fra min tur til Skottland. Bildene er fra ca 2017 og er tatt av Ørjan Liland.

Her er noen linker til bilder fra andre turer jeg har vært på, både i inn og utland.

Bilder fra tur til Oslo og Frognerparken

Bilder fra Japan Del 1

Bilder fra Japan Del 2 Tokyo og Osaka

Bilder fra Thailand

Bilder fra Sanctuary of truth i Thailand

For den som er interessert i det, her er en link til min Printler side, hvor en kan kjøpe printer av noen av bildene mine. Ikke alle bildene mine er lastet opp på siden, men si gjerne i fra hvis det er et bilde dere vil at jeg burde laste opp og selge der.

1 thought on “Svart hvitt bilder fra Skottland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *