Tur til Operaen i Bjørvika og Sørenga sjøbad del 2

dame operaen i Bjørvika Oslo Operaen Sørenga

Her er del to av min Oslo tur til Operaen i Bjørvika og til Sørenga Sjøbad. Bildene er fra ca 2012/13 og er tatt av Ørjan Liland.

Her er link til del av av turen og til andre bilder tatt i og rundt Oslo området.

Oslo tur til Operaen og Sørenga

Bilder fra tur til Oslo og til Frognerparken

For den som er interessert i det, her er en link til min Printler side, hvor en kan kjøpe printer av noen av bildene mine. Ikke alle bildene mine er lastet opp på siden, men si gjerne i fra hvis det er et bilde dere vil at jeg burde laste opp og selge der.

1 thought on “Tur til Operaen i Bjørvika og Sørenga sjøbad del 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *