Oslo Diverse Svart hvitt og Julebilder

Statue Oslo Oslo Grunerløkka Solli Ekebergparken

Bilder tatt i og rundt Oslo, noen er julebilder noen i svart hvitt, noen i farger. Bildene er fra 2018 og er tatt av Ørjan Liland.

Her er noen linker til andre bilder jeg har rundt omkring i Oslo.

Bilder fra Oslo, Grunerløkka, Solli plass og Ekebergparken

Høstbilder i Oslo

Bilder fra Oslo, Rådshusplassen, Bankplassen og Slottet

For den som er interessert i det, her er en link til min Printler side, hvor en kan kjøpe printer av noen av bildene mine. Ikke alle bildene mine er lastet opp på siden, men si gjerne i fra hvis det er et bilde dere vil at jeg burde laste opp og selge der.

3 thoughts on “Oslo Diverse Svart hvitt og Julebilder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *